Tjockkocken
  • Hem
  • Recept
    • Alla Frukost Lunch Middag Smått & Gott Veckomenyer / Receptsamlingar
      Lunch

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Lunch

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Frukost

      Microtoast

      2021-01-30

      Lunch

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Frukost

      Microtoast

      2021-01-30

      Frukost

      LCHF Sesambagels

      2020-02-23

      Frukost

      Ostvåfflor / Chaffles

      2020-01-12

      Frukost

      Brödiga Vallmorutor

      2019-07-16

      Lunch

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Lunch

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Lunch

      Microtoast

      2021-01-30

      Lunch

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Middag

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Middag

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Middag

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Middag

      Vegetarisk pumpalasagne med spenatostkräm

      2020-11-02

      Smått & Gott

      Äppelkaka med kolasås

      2020-10-05

      Smått & Gott

      Citron & Blåbärskaka

      2020-04-11

      Smått & Gott

      Glad Påsk

      2020-04-10

      Smått & Gott

      Biskivier ala Tjockkocken

      2020-03-07

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Glad Påsk

      2020-04-10

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 13

      2019-09-23

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 12

      2019-07-30

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 11

      2019-05-01

  • Min Viktresa
  • Vardagsliv
  • Kontakt

Tjockkocken

  • Hem
  • Recept
    • Alla Frukost Lunch Middag Smått & Gott Veckomenyer / Receptsamlingar
      Lunch

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Lunch

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Frukost

      Microtoast

      2021-01-30

      Lunch

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Frukost

      Microtoast

      2021-01-30

      Frukost

      LCHF Sesambagels

      2020-02-23

      Frukost

      Ostvåfflor / Chaffles

      2020-01-12

      Frukost

      Brödiga Vallmorutor

      2019-07-16

      Lunch

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Lunch

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Lunch

      Microtoast

      2021-01-30

      Lunch

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Middag

      Färsfylld paprika och syrlig kålsallad

      2021-04-05

      Middag

      Guldkyckling med myntablomkålsris

      2021-02-06

      Middag

      Soyamarinerad lax med spetskål och citrondressad gurksallad

      2020-11-11

      Middag

      Vegetarisk pumpalasagne med spenatostkräm

      2020-11-02

      Smått & Gott

      Äppelkaka med kolasås

      2020-10-05

      Smått & Gott

      Citron & Blåbärskaka

      2020-04-11

      Smått & Gott

      Glad Påsk

      2020-04-10

      Smått & Gott

      Biskivier ala Tjockkocken

      2020-03-07

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Glad Påsk

      2020-04-10

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 13

      2019-09-23

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 12

      2019-07-30

      Veckomenyer / Receptsamlingar

      Veckomeny nr 11

      2019-05-01

  • Min Viktresa
  • Vardagsliv
  • Kontakt
OkategoriseradeVardagsliv

Lucka nr 1, Tjockkockens Julkalender

av Jessica 2015-12-01

086c9c5c-c5b5-4926-b4cf-06b3a3fc8050Idag drar julkalendern igång, den kan ni läsa mer om i gårdagens inlägg här: http://www.tjockkocken.se/tjockkockens-julkalender/

För att delta i tävlingarna behöver ni följa mig på instagram (@tjockkocken). De rabattkoder dock som är aktuella kommer läggas upp här.

I lucka nummer 1 hittar vi företaget Gläntans Viltkött AB.  Detta företag hittade jag av en ren slump på Mitt Kök-matmässan för några veckor sen och blev helt såld på deras företagsidé: Att göra viltkött lite mer tillgängligt för konsumenterna! Sedan dess har jag varit i kontakt med deras VD Joakim vid ett flertal tillfällen för att diskutera ett samarbete. Jag har även fått hem en låda av deras fantastiska egenjagade viltkött för att testa på produkten och är mer än nöjd! Kolla dessa recept där jag lagade underbara vildsvinsburgare och hjortfilé i ugn  med med viltköttet fått hem från dom. Ser fram emot att skapa fler roliga recept med resten av köttet.

För Gläntans Viltkött är det väldigt viktigt att köttet som de säljer håller högsta möjliga kvalitet. Allt kött från dom uppfyller därför följande kriterier.

  • Köttet kommer från Svenska skogar.
  • Köttet är veterinärbesiktigat och hanterat på en av Livsmedelsverket godkänd anläggning.
  • Köttet hängmöras först en vecka och därefter styckas, vacuumförpackas och fryses in.
  • Köttet skickas direkt från viltslakteri till kund med tempererad transport.

Viltlådan_lo

Genom mig får ni nu 10% rabatt på valfri viltlåda ur deras webbshop. Det finns i dagsläget 3 varianter: Stora viltlådan 4,5 kg, Höstlådan 4,5 kilo och lilla viltlådan 2,25. Ni uppger rabattkoden TJ10 i kassan vid beställning för att få det billigare priset. Leveranstid är 5 – 10 arbetsdagar och hemkörning ingår i priset.

Gläntans viltkött levererar hem till dörren i följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Nyköping, Linköping & Valdemarsvik. Du kan även hämta din beställning själv på deras utlämningsställen i Enköping, Göteborg, Norrköping, Stockholm, Valdemarsvik och Åtvidaberg. Fler orter kommer förhoppningsvis också bli tillgängligt inom kort.

Lite mer info om Gläntan (hämtat från deras webbsida)

Gläntans Viltkött startades 2014 med målsättningen att ge fler möjligheten att få ta del av naturligt viltkött från svensk skog och mark. Initiativtagare till Gläntans Viltkött är Oskar Danielsson med familj på gården Skårsjö, där det bedrivs en omfattande jaktverksamhet. Delägare är även VD Joakim Wiik-Hansen, Kenth Eriksson på Marieholms gård samt Restaurang Proviant i Stockholm som har stort fokus på svenska producenter och råvaror. Den gemensamma nämnaren för alla delägare är så klart ett genuint intresse för jakt, viltkött och bra mat.

Gläntans Viltkött är ett e-handelsföretag med inriktning på viltkött. Vi vill ge alla i Sverige möjlighet att på ett enkelt och bekvämt sätt ta del av naturligt viltkött från svensk skog och mark. Det gör vi genom modern e-handel och skräddarsydd logistik för att tillhandahålla 100% naturligt viltkött på bästa sätt.

Vi vill bidra till samhället i stort genom att tillgängliggöra det naturligt, hållbara viltköttet som bidrar till att skapa en levande landsbygd, öppna landskap, nyttig mat och härliga smakupplevelser.

Viltkött är naturligt ekologiskt och kommer från fria djur som lever och frodas i skog och mark. En naturligt god djurhållning fri från tvång, kraftfoder, antibiotika och levandetransport. Det ger naturligt, nyttigt, fettsnålt kött utan några som helst tillsatser och med en fantastisk smak.

12195796_1904984339727300_1227506258429284964_n

Hubert och VDn Joakim på Mitt Kök matmässa

Har ni några frågor om deras produkter så tveka inte skicka ett mail till dom eller ring deras kundtjänst. Ni hittar all info på deras hemsida http://glantans.com/kontakt/

print
tjockkocken tipsarVilt
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
Jessica

tidigare inlägg
Hjortfilé med parmesangratinerade grönsaker
nästa inlägg
Lucka nummer 4, Tjockkockens julkalender

Du kanske också gillar

Att älska sig själv.

2015-03-05

Välkommen till Tjockkocken 2.0

2016-09-20
Tjockkocken

Att inse sitt eget värde

2016-10-27

Tips på Stekpannor + Tävling!

2016-12-11

Brunch på sockerfria restaurangen Mother

2016-03-22

Lucka nummer 4, Tjockkockens julkalender

2015-12-04

Tjockkockens julinsamling – Barncancerfonden

2017-11-14

Lucka nr 9, Tjockkockens julkalender

2015-12-09

Tjockkockens Julkalender

2015-11-30

Frågestund!

2016-06-13

Lämna en kommentar Avbryt

Om Tjockkocken

Bakom namnet Tjockkocken hittar ni Jessica Nyholm, 34 år och bor i södra Stockholm tillsammans med min man och vår treåriga dotter. I bloggen hittar ni recept på ren och enkel mat inom lågkolhydratskost (LCHF/Paleo/Lowcarb/Glutenfritt) och jag experimenterar hela tiden för att hitta det som passar mig bäst utan pekpinnar eller hårda regler. Mat ska vara roligt och varierande! I bloggen finner ni även bilder och inlägg om min stora viktresa där jag startade på 220 kg (2011) och nu har gått ner halva min kroppsvikt. Min resa mot ett friskare liv helt enkelt, info om detta hittar ni i kategorin "Min viktresa".
Glöm inte följa mig på Instagram under namnet @tjockkocken och lagar ni mina recept uppskattar jag att ni taggar eller länkar till min blogg.

myTaste.se

Populära inlägg

  • Tjockkockens Ostplättar

    2015-01-04
  • Klassisk Högrevsgryta

    2016-10-09
  • Tjockkockens Chokladbollar

    2015-09-22
  • Ugnsbakat fläsklägg

    2016-10-22
  • Snackstips; Briepuffar

    2016-04-24
  • Facebook
  • Instagram
  • E-post
Footer Logo