Vecka 4 – Invägning och mätning

by Jessica

 v4Hittade två gamla ansiktsbilder att jämföra med. Båda från runt 2006-2008. De till höger är tagna nu i februari, ser det ut som samma tjej?

Nu har jag kört träningspass på Sats 3 ggr i veckan + några powerwalks varje vecka. Redan efter så kort tid så känner jag en förändring i kroppen. Hållningen känns bättre, jag har mindre ont i ryggen och känner rent allmänt att jag har mer energi och styrka. Min PT är bäst på att få mig att pusha lite extra men även när jag kör utan henne på gymmet så känner jag mig stark och vågar ta i. Mina största bedrifter denna månaden är att jag vågat att prova jogga på rullbandet, klarade hela 5 minuter utan att stanna och för MIG är det en otrolig seger.  Ett av målen nu i vår är att våga jogga lite under mina powerwalks, vi får väl se om jag når dit. Eller nej stryk det, JAG SKA nå dit. Allt handlar om vilja och motivation och just nu är jag mer motiverad än någonsin. 4 veckor gjorda (snart iallafall), bara 11 veckor kvar tills vi utvärderar resultatet. Igår tog vi nya mått och jag vägde in mig i morse, skriver de nya måtten nedan. Liten förändring har allt skett på en månad!

 

MÅTT & VIKT vecka 4 (skillnaden från mätningen för 4 veckor sen står inom parentes):

Vikt: 102,2 kg (vecka 1: 104,4 kg)   -2,2 kg

Mått:

Axelbredd, axel till axel: 32 cm  (- 4 cm)

Runt axlar: 104.5 cm (- 3,5 cm)

Byst: 111 cm (+-0 cm)

Midja: 100 cm (-2 cm)

Mage, bredaste delen: 112 cm  (-2 cm)

Stuss/Rumpa: 128 cm (+ 1 cm)

Höger lår: 60 cm (-1 cm)

Höger Bicep: 35 cm (spänt huden) (- 2 cm)

44 cm (ej spänt huden) (-0 cm)

 

Totalt: – 13,5 cm och -2,2 kilo. Rätt bra resultat på 1 månad!

Blev överlycklig när jag vägde mig i morse, sist jag vägde så här ”lite” var jag 13 år och gick i sjuan.  Börjar sakta men säkert inse att jag faktiskt kommer väga tvåsiffrigt snart och då kommer kunna hoppa fallskärm. Hur ska detta sluta!?

Nu tuffar vi på och kör dom veckor som är kvar, men med 11 veckor kvar på denna utmaning är jag övertygad om att jag kan gå ner dom få kilon som krävs för att komma under hundra!

IMG_20150226_060908~2

print

You may also like

1 comment

Benita 2015-02-26 - 20:02

Följer dig på instagram och här på din blogg, måste säga att du är helt underbar! Du bjuder på dig själv… Ibland botten men oftast toppen!! Du ger mig ett smile varje dag, tack snälla!
Och du är så DUKTIG!!
Stor kram Benita
( sessans_borg )

Reply

Leave a Comment