Veckomeny nr 12

by Jessica

Tjenare gott folk!

Då var det dags igen då för en veckomeny. Jag har sedan tidigare 11 st här på bloggen – det kan förekomma att något recept finns i fler veckomenyer, men det gör ju inget när maten är så god! Jag har försökt lägga in flera favoriter i denna meny, tex tonfiskcurryn åt vi igår. Älskar snabb vardagsmat´, det behöver ju inte vara så himla krångligt jämt.

Jag håller själv på att försöka komma tillbaka till gamla vanor nu efter semestern och hoppas att det kommer komma många goda och enkla recept här under sommar/höst till er – men jag tar gärna lite feedback på vilken typ av recept ni gillar bäst +vad som är era vardagsfavoriter  (så jag kan få lite inspiration!)

Jag har även uppdaterat utseendet på bloggen lite + ändrat lite i min presentationstext här till höger, hoppas ni gillar det!

Kommentera gärna här på bloggen, på min instagram eller min facebooksida.

Testar ni något recept blir jag superglad om ni taggar mig på Instagram tex eller kommenterar här. Älskar att höra vad ni tycker, vill gärna ha feedback på recepten. 

Tusen tack för att du läser bloggen – ha en fin dag!

print

You may also like

1 comment

Annika 2019-07-31 - 18:59

Jag vill gärna se enkla vardagsrecept. Gärna ”allt i ett”-rätter där man har allting i stekpannan/grytan/ugnsformen och där man inte behöver koka eller steka nåt innan. Behöver nödvändigtvis inte vara sånt som går fort att laga (även om det ju är bra ibland) men jag vill inte behöva hålla på med många olika moment som dessutom ofta skapar en massa disk.
Sen ett litet önskemål som gör att jag känner mig som en riktig gnällkärring ?. Skulle uppskatta om du började stava crème fraîche rätt. Får nästan allergiska besvär när det gång på gång dyker upp felstavat. Är väl inte så noga med accenten och den konstiga pricken över i:et, men att åtminstone bokstäverna är rätt.
Så, skönt att få det sagt ?

Reply

Leave a Comment