Intervju i P3 Verkligheten

by Jessica

I våras medverkade jag i ett avsnitt i P3 Verkligheten. För mig var det en otrolig stor grej, att öppna sig och blotta sig på ett sätt jag inte gjort förut. Jag har skrivit mycket om min viktresa tex innan men det är en annan sak att säga det. Jag var länge nervös inför denna intervju men när jag väl genomförde den så kändes det som det mest naturliga i världen, eller ja, nästan i alla fall.

Jag vet att flera av mina följare på instagram och Facebook har lyssnat på denna och det känns bra att jag att jag fått så mycket positiv kritik av er – TACK! Jag har dock inte lagt upp intervjun i bloggen innan och tänkte att det var dags. Detta är en väldigt kort del av min resa, detta är bara en del av livet – men det är en inblick i mitt privatliv och början av resan.

Mitt avsnitt – Så blev jag tjockkocken, länken hittar ni här, ni kan även lyssna direkt via spelaren nedan:

print

You may also like

1 comment

samimma 2018-04-25 - 07:43

Tack för du delar med dig kram .
Jag är smal med rädslan att bli tjock igen sitter i fastklistrad i huvudet.
Tänkte acceptera att vara tjockt och ge komplimang till 5 överviktiga personer att vara modiga och be för alla

Reply

Leave a Comment