Tjockkocken testar Mat.se

by Jessica

I samarbete med Mat.se

Denna vecka testade vi något nytt här hemma, vi handlade mat på nätet. I samarbete med grymma Mat.se (LÄNK) så testar jag deras tjänst där man beställer matvaror hem till dörren. Man kan enkelt beställa med både datorn eller via deras app, väldigt smidigt och sitta i soffan och planera sina inköp. Det blir även färre impulsköp för att man slipper stå hungrig och trött i en matbutik och sträcker sig efter första bästa man ser.

För oss är det extra smidigt, då vi inte har någon bil blir det mycket släpande på matkassar och mycket småhandlande på närmaste lilla butik. Det har visat sig att det blir både jobbigt och onödigt dyrt. Det jag gillade med att beställa via Mat.se var just att man slipper släpa hem allt själv och att det fanns stort sortiment att välja på. Man ser också direkt hur mycket man handlar för, kan skapa inköpslista, sortera ut på deras stora ekologiska sortiment eller söka direkt på ett varumärke man är ute efter.

Till mina läsare vill jag därför erbjuda följande;
Som ny kund får ni nu 150 kr rabatt när ni handlar för minst 500 kr. Ange rabattkoden TJOCKKOCKEN i kassan så dras rabatten av!
Passa även på att följa dom på Instagram; @Matpunktse då en fågel viskade att dom i helgen kommer lägga ut en tävling med ett riktigt grymt pris.
På bilden här ovan ser ni lite av det jag handlade. Just nu är jag inne i en ”kycklingperiod” och äter det ovanligt mycket, så håll utkik efter  nya kycklingrecept. Jag kan tipsa er om just Kycklinglårfilé som är betydligt fetare och godare än bara kycklingfilé, det är nog min favorit styckdel just på kyckling. Testa tex att göra mina recept Kycklingfajitas med zucchiniwraps  eller kycklingburgare med halloumipommes.
Jag passade även på att köpa vildsvinsfärs, perfekt om ni som jag älskar viltkött, jag har även lite viltrecept här på bloggen sedan innan med just kött från Gläntans vilt!
Testa tjänsten ni också, att handla i lugn och ro är verkligen lyx. Skulle det vara så att dom inte levererar till just ert område i dagsläget så hör av er till dom, ju fler som önskar leveranser ju mer kan företag som detta expandera.

*Jag samarbetar enbart med företag jag själv tror på eller använder/köper produkter av. Mina åsikter är mina egna och kan aldrig köpas. 

print

You may also like

Leave a Comment