Jag gästar Babyzpodcast

by Jessica

För några veckor sen var jag och spelade in ett avsnitt av Babyzpodcast och idag släpptes äntligen avsnittet. Detta var så pirrigt och nervöst att berätta så öppet om personliga saker. Jag hoppas så ni gillar det!

Avsnittet handlar om min viktresa från 220 kg, min graviditet, förlossningen och hur det var att vara gravid som överviktig, något det pratas alldeles för lite om.

Ni som lyssnar får gärna kommentera vad ni tycker om min intervju.

Tack igen Karin och Carina att jag fick komma, det var superkul och resultatet blev kanon, har precis lyssnat igenom avsnittet och är jättenöjd ? Glöm inte kolla in hos @babyzpodcast instagram och deras blogg babyzblogg.se ?

Du lyssnar här: https://www.acast.com/babyzpodcast/tjockkocken-jessicanyholm

print

You may also like

2 comments

Emilie 2018-06-15 - 23:16

Tack för den här podden. Jag har precis fått reda på att jag är gravid och jag är överviktig. Har enda sen jag fick reda på det varit så nervös och stressad över min vikt. Har haft sån ångest för invägningen och vad barnmorskan ska säga. När jag har lyssnat på dig känns det mycket bättre. Tack för de ?

Reply
Jessica 2018-07-24 - 11:10

Åh va roligt. Grattis till bebis! Mår du bra, mår bebis bra så försök inte oroa dig för mycket och för du en barnmorska som inte stöttar dig – byt på en gång. Det är din rätt. Kram

Reply

Leave a Comment