Tjockkockens julinsamling – Barncancerfonden

by Jessica

#Tjockkockenjulinsamling

Länk till insamlingen: barncancerfonden.se/tjockkocken-

En god jul – för alla barn!

Som nybliven mamma (aug 2017) känner jag att jag vill göra skillnad på något sätt. Så i år minimerar vi att köpa en massa julklappar och istället startade jag en insamling hos Barncancerfonden, för att alla barn förtjänar ett bättre och friskare liv.

Alla känner vi någon som drabbats av cancer och vi behöver tillsammans hjälpas åt att kämpa för dessa barn och familjer!

Jag kommer personligen skänka december månads reklamintäkter från min blogg Tjockkocken.se och når vi vårt mål så matchar även jag och maken reklamintäktsbeloppet.

Oavsett om du kan undvara 1 eller 1000 kr så gör det skillnad.

Ni får gärna dela info om insamlingen på sociala medier, har ni inte råd att skänka en slant så kan ni ändå bidra genom att dela mina olika recept i sociala medier. – fler sidvisningar på bloggen ger högre reklamintäkter och i slutändan mer pengar till denna insamling. 

Använd gärna hashtagen #tjockkockenjulinsamling på Instagram om ni är med. Alla kan vi göra något!

Detta är inget samarbete eller så utan enbart ett eget initiativ där jag som privatperson vill göra skillnad. Jag kommer redovisa resultatet av insamlingen när slutdatum är nått, 31/12. 

print

You may also like

1 comment

Eva 2017-11-20 - 20:59

Jättefint initiativ!

Reply

Leave a Comment