Jag gästar Fanny och Ilas podd!

by Jessica

Idag släpptes mitt avsnitt av Fanny och Ilas podd och jag hoppas verkligen ni vill lyssna. Om ni gör det så får ni gärna höra av er här eller på Instagram vad ni tycker.

I det avsnittet pratar jag väldigt öppenhjärtligt om min viktresa, matmissbruk, kroppspositivism, tankar om livet, mat och hälsa. Jag pratar om saker som ligger mig varmt om hjärtat på ett ärligt sätt. Det är svårt att öppna upp sig ibland men jag tycker det är viktigt och känns skönt hut långt jag själv kommit i mina tankebanor.

Bloggen FannyochIla drivs av fantastiska Fanny som ni alla känner igen som den härliga mat & hälsoprofilen @Lesscarbs och av inspirerande Cecilia ”Ila” @morotsliv.

Mitt avsnitt – nr 99 kan ni lyssna på här via FannyochIlas hemsida men också via Spotify och Itunes. Bara sök på FannyochIla. Hoppas ni gillar avsnittet!

print

You may also like

2 comments

Catarina 2020-08-03 - 09:30

Jag har lyssnat nu, du var helt underbar!

Reply
JESSICA 2020-08-19 - 19:05

Tack snälla du ?

Reply

Leave a Comment