10% på LCHF-Choklad

by Jessica

I samarbete med LCHF-choklad.

Jag har tipsat om dessa praliner förut från LCHF-Choklad och gör det igen i år! Varför? För att vi själva alltid har en låda av dessa härligheter till jul. Både för att kunna mumsa på själva men också för att bjuda familjen på. Jag älskar choklad men äter gärna ett bättre alternativ till de klassiska chokladaskarna man brukar få på julen.

I samarbete med grymma LCHF-choklad vill jag därför erbjuda er läsare 10% rabatt vid beställning av en ask hos LCHF-Choklad. 

Rabatten dras av i kassan när ni anger koden tjockkocken. Tryck på texten ”have a promo code?” i kassan för att få upp en ruta där ni fyller i koden. Passa på att beställa en ask ni innan jul till er själva eller i julklapp till någon ni tycker om!

”Goldén Chocolates praliner tillverkas för de som har LCHF som livsstil och de som bara älskar choklad men vill ha bättre alternativ.

Chokladen är 70% och fyllningen görs på smör, grädde, kokosolja eller nötter. Vi tillsätter inget socker eller sötningsmedel i tillverkningen! Plus att alla ingredienser är ekologiska!

Chokladen som används är den ekologiska, fair trade chokladen från Original Beans, Cru Virunga 70% från Congo. ”
Askarna finns att beställa som 8, 12 eller 24 bitars – de olika smaksättningarna kan ni läsa om på hemsidan.

Håll utkik på min instagram idag också, kommer nämligen en tävling där du kan vinna en 12 bitars ask – tävlingen pågår enbart på instagram så glöm inte följa mig även där.

LCHFchoklad finns på följande forum om ni vill läsa mer:

Hemsida (här beställer ni): http://lchfchoklad.tictail.com/

Instagram: https://www.instagram.com/lchfchoklad/

Facebook: https://www.facebook.com/lchfchoklad

thumbnail_kartong

*Jag samarbetar enbart med företag jag själv tror på och använder /köper produkter av, mina åsikter kan därför aldrig och köpas och jag tipsar aldrig om något jag inte själv skulle vilja ha.

print

You may also like

Leave a Comment