Vecka 1 – Upplägg & Startmått. 15 veckorsutmaningen.

by Jessica

dfsdf

 

Igår körde jag igång med PT-Maggan. Vi snackade lite om upplägget för dessa 15 veckor tillsammans, tog start-mått på kroppen så vi kan kolla resultat längre fram. Tänkte att jag gör ny mätning om ca 1 månad. Passet igår var riktigt roligt och trots att jag var supernervös innan så kändes det bra. Tror jag gjorde hyfsat bra ifrån mig för att vara en rookie. Måste faktiskt skryta med lite att jag klarade 10 min på crosstrainer – något jag aldrig gjort förut på egen hand. Vi testade lite olika övningar för att kolla rörligheten i kroppen och prova olika muskelgrupper. Vi fokuserade mest på ben, lår och rumpa igår – vilket känns idag vill jag lova. Dock är det en rätt skön träningsvärk + att jag sov otroligt bra efter gympasset. Kommer bli ett spännande projekt och det ska bli kul att se vart jag är någonstans om 15 veckor. Tror givetvis inte att något mirakel sker, men lite förbättringar lär ha skett!

 

STARTMÅTT & VIKT :

Vikt: 104,4 kg

Mått:

Axelbredd, axel till axel – 36 cm

Runt axlar: 108 cm

Byst: 111 com

Midja: 102 cm

Mage, bredaste delen: 114 cm

Stuss/Rumpa: 127 cm

Höger lår: 61 cm

Höger Bicep: 37 cm (spänt huden)

                         44 cm (ej spänt huden)

 

Kommer inte skriva ut exakta övningar då mitt schema med PT-Maggan är anpassad för mig, mina mål och min kropp.

Träningsschema

vecka 1 – Mjukstart:

Måndag: Planeringsmöte med PT-Maggan

Tisdag: Vila och mental förberedelse

Onsdag: Första gympasset med PT-Maggan. Rörlighet + tester + mätning

Torsdag: Powerwalk 30 min

Fredag: Vila

Helg: Förhoppningsvis flytta – springa upp o ner i trappor samt tunga lyft = perfekt träning. Blir ej flytten av så blir det ett pass själv på SATS. + minst 30 min Powerwalk

 

Vecka 2 & 3:

Måndag: Pass på Sats Hötorget med en av deras PT kl (ingår i mitt gymkort)

Tisdag: Vila

Onsdag: Styrka med PT-Maggan

Torsdag: Intensiv PW minst 20 min

Fredag: Vila

Lördag: Styrka med PT-Maggan (vecka 2)

Söndag – Vila men gärna promenad.

 

NU KÖR VI!!!

print

You may also like

4 comments

15 veckorsutmaningen – RESULTAT | Tjockkocken 2015-05-17 - 13:51

[…] Idag avslutas officiellt min 15 veckorsutmaning, ni som ej hängt med på den från början kan läsa mer här: 15veckorsutmaningen […]

Reply
Mer Fett 2015-02-07 - 12:58

Vad har du för bloggportal i grunden?? =)

Reply
Tjockkocken 2015-02-07 - 13:11

Det är wordpress, sen köpte jag även egen domän 🙂

Reply
Jessica 2015-04-04 - 12:23

Wordpress 🙂

Reply

Leave a Comment