Vecka 6 av 15 veckorsutmaningen

by Jessica

11024603_10152652968955887_4968106860508060551_n

 

Tänkte dra en snabb uppdatering om hur min 15-veckorsutmaning går. Nu är jag inne på vecka 6 och det känns fantastiskt bra. Imorse var jag vaken 4.30 för att åka till gymmet och köra benpass. Körde mellan 5.45 och 6.45 imorse på SATS tillsammans med massa andra morgonhurtiga människor. Där så galet uppfriskande att gymma innan jobbet, who knew! Hade någon sagt till mig för 2 månader att jag FRIVILLIGT skulle gå upp tidigare för att åka till gymmet hade jag aldrig trott dom.

Denna vecka kör jag helt utan min fina PT som är på skidsemester. Lite läskigt att vara själv men kör annars 2/3 veckopass utan så det är ingen jätteförändring. Känner även hur det börjar hända saker i kroppen, trodde inte att jag skulle känna så stor skillnad efter så ”kort” tid. Har fått upp flåset rejält och hållningen känns mycket bättre redan. Trodde aldrig att jag, världens lataste människa, skulle tycka det är roligt på gymmet eller faktiskt längta dit ibland. Konstigt hur fort sånt kan förändras.

Det blir nya mätningar och invägning om 2 veckor, ska bli spännande och se hur både vikten och centimetrarna runt kroppen förändras.

Veckans träning:

-Tisdag (ben)

– Torsdag (armar, axlar)

– Lördag (rygg + cardio).

Tar även några powerwalks när lusten faller på. Hoppas på fler härligt varma vårdagar så det blir extra skönt att vara ute och gå.

Bjussar på lite sköna bilder från i morse här nedan. Märker hur jag mer och mer börjar känna mig självsäker på gymmet. Första gångerna jag var där oroade jag mig för att folk skulle titta eller skratta åt en, gymde mig i omklädningsrummet eller bytte om på toan. Idag vågar jag duscha på gymmet, för mig är det ett otroligt stort steg. Kan nog erkänna att jag fortfarande inte känenr mig trygg nog att duscha på plats när det är fullsatt på gymmet, men såhär på morgonkvisten funkar det bra.

Dagens bästa pepp,: Lyckades köra 60 kg i benpressen samt sprang utan att stanna i 1 hel minut på hastighet 9.2 på rullbandet (värmde upp med 5 min promenad, 2 min jogga, 2 min snabb gång och avsluta med 1 min sprint)

Tanken med att jag börjat försöka småjobba är att jag ska orka jogga utomhus nu i vår. Får se till och släpa med mig min fina karl ut och powerwalka/jogga när vädret och konditionen tillåter.

Collage 2015-03-10 07_15_16

print

You may also like

3 comments

Laura 2016-01-20 - 18:00

Underbart att läsa om hur du kämpar dig tillbaka till en frisk & skön kropp, otroligt inspirerad o rörd av din viljestyrka! Tack, and keep on keeping on!

Reply
anna 2015-03-10 - 20:49

Måste bara säga att DU är verkligen fantastisk…stor kram till dig o du är värd att må som en prinsessa så sjukt stark gjort av dig ..❤

Reply
Jessica 2015-04-04 - 12:19

Tack så hemskt mycket, det värmer!! <3

Reply

Leave a Comment