Gästspel i Restaurangpodden!

by Jessica

 

 

I förra veckan var jag på ett spännande gästinhopp i ett avsnitt av Restaurangpodden. Detta var första gången jag medverkar i en podd, iallafall gällande detta ämne. Vi diskuterade att äta LCHF på restaurang – framför allt vikten av att våga vara krånglig när man beställer in mat. Vi recenserade även restaurangen 39Wäst på kungsholmen här i Stockholm som vi hade varit och ätit på tillsammans veckan innan. Det roligaste var dock att jag fick chans att berätta lite om min viktresa på -123 kilo och mina tankar gällande LCHF – om än i kort version.

de1e694c-bdfa-4eaa-9782-6409c6611ac5

 

Bjussar på en hiss-selfiie. Från vänster; Therese, Josephine och Jag

Jag var otroligt nervös innan och trodde jag svamlade helt, men jag lyssnade idag på avsnittet (som släpps IDAG) och känner mig ganska nöjd för att vara nybörjare. Framför allt  var det fantastiskt kul och lärorikt. Stort tack till Therese och Josephine som lät mig vara med och jag hoppas ni läsare vill lyssna på avsnittet. Glöm inte spana in restaurangpodden på Instagram och Facebook också!

LCHF-avsnittet av Restaurangpodden kan ni lyssna på direkt här:

Ni kan även dela denna delningslänk om ni vill sprida avsnittet vidare i sociala medier; https://aca.st/e2b5d0

Hoppas ni gillade avsnittet och vi får hoppas att tjejerna vågar bjuda in mig igen!

print

You may also like

2 comments

Sara 2016-02-24 - 13:27

Jättebra och intressant!

Reply
Berit S. 2016-02-16 - 23:25

Jag trycker på play och replay men hör inte ett ljud, ser bara tempen som går åt höger. Använder min mobil ???

Reply

Leave a Comment