Besöksrekord!

by Jessica

Capture

Vill bara passa på och tacka er alla som läser, kommenterar och hör av er till mig via bloggen, Instagram och via min facebooksida. Kollade min bloggstatistik imorse för gårdagen och blev chockad. 2821 fantastiska människor var inne och läste en mängd olika recept igår. Fantastiskt roligt och jag uppskattar all feedback jag kan få.

Är det några av er som testat nåt av mina recept och lägger upp på instagram eller liknande så glöm inta tagga mig i bilderna – alternativt kan ni alltid maila era matbilder till Tjockkocken@gmail.com. Vore superkul att se!

Har lite spännande planer på gång, bland annat haft kontakt med en tidning om att göra ett reportage längre fram i vår, håller er uppdaterade om när detta blir spikat.

Mitt mål med bloggen har varit att nå ut till er som behöver inspiration till lättlagad vardagsmat och jag hoppas jag lyckas med detta. Håller tummarna att detta besöksrekord inte står sig så länge utan att jag snart slår det också. Känner mig redo att nå ut till fler människor så det börjar även bli dags att kika på om man kan ha samarbeten med företag och liknande. Dock är jag helt vilse i den djungeln så kommer behöva ”plugga” på lite.

Ville iallafall bara skriva ett kort inlägg och tacka er alla som hittar till bloggen.

Stor kram på er!

11156333_10152749858030887_5361131682532492726_n

print

You may also like

Leave a Comment