Hemma hos Tjockkocken – Tidningen Matkärlek

by Jessica

Untitled

Idag är det dags. Sommarnumret av Matkärlek kommer ut i butik. Jag fick hem mitt exemplar i fredags men har väntat med att lägga upp det tills tidningen gick att köpa för er som ännu inte prenumenerar (psst om ni läser längre ner så har jag fixat en bra deal på er som vill beställa en prenumeration).

Det var så himla spännande och roligt att få vara med, jag hoppas ni tycker reportaget och bilderna blev lika fina som jag tyckte. För er som inte har möjlighet att köpa tidningen kommer några av bilderna här. Har fått tillåtelse av vår underbara fotograf Emma Shevtzoff att dela bilderna på bloggen. Kolla gärna in hennes hemsida, www.shevtzoff.se – grymt duktigt fotograf och riktigt trevligt att ha henne på besök när vi fotade för tidningen!

 

 

ES_Jessica-26

ES_Jessica-157

Jag bjöd på blomkålstabouleh..

 

 

med myntasås..

ES_Jessica-198

och härliga lammfärsbiffar

 

ES_Jessica-246

Rätt nummer två var lax, sparris och min mumsiga citronsmörsås

ES_Jessica-271

För er som vill testa att prenumerera på Matkärlek erbjuder jag er detta:

– 3 nr 99 kr eller 8 nr 249 kr. Rabattkoden är TJOCKKOCKEN och gäller fram till 19/8. Priset är lägre än på Matkärleks egen sajt! Beställer gör ni här: http://matkarlek.nu/erbjudande/

Jag hoppas verkligen inte detta är sista gången man får möjlighet att vara med, att se bilder på mat man lagat i en tidning var en ganska häftig känsla. Drömmen vore att få ut en kokbok i framtiden också, om man kommer dit vet man aldrig. Nu ska jag iallafall avsluta detta, njuta av min sista semestervecka och laga lite frukost. Ha en underbar dag!

print

You may also like

3 comments

Yaninerz 2015-06-30 - 14:18

Åhhh sååå himla duktig!!! Grymma bilder ??

Reply
Jessica 2015-07-14 - 17:38

tack yanne!! <3<3

Reply
Jimmy 2015-06-30 - 09:21

Härligt goa syster 🙂

Reply

Leave a Comment