Tacoinspiration till fredagsmyset!

by Jessica

Idag är det fredag hörrni och vet ni vad det betyder för väldigt många hushåll ikväll? TACOS! Jag älskar själv tacos i många varianter, men då jag inte äter vanliga vetetortillas eller tacoskal/tacochips av majs så blir det lite tråkigt med enbart köttfärs, sallad och tacosås – som en tacosallad. Ibland är det gott såklart men jag gillar lite andra varianter också.

Ett enkelt tips är att byta vanlig köttfärs mot tex kyckling eller hönsfärs till tacosen, anorlunda men väldigt god smak.

Jag har några olika recept som passar bra till tacofredagen så jag tänkte att jag samlar ihop dom här nedan så kan ni se om ni vågar prova något nytt, klicka på förslagen nedan för att komma till respektive recept.

  1. RÄKTACOS I OSTKORGAR (+ recept på tomatsalsa) 
  2. MEJERIFRIA BLOMKÅLSWRAPS MED HALLOUMIFÄRS (VEGO)
  3. FAJITAS MED ZUCCHINIWRAPS (+ recept på fajitakrydda) 
  4. TACOGRATÄNG
  5. FAJITASGRATÄNG
  6. KÖTTFÄRSGRATÄNG (använd tacokryddad köttfärs eller kycklingfärs tex)
  7. GUACAMOLE
  8. CHAMPCICI I WRAPS (VEGO – vegetarisk cevapcici)
  9. SNABB MAJONNÄS

Allt eftersom kommer jag säkerligen fylla på denna listan med goda tillbehör och recept som kan passa så håll till godo.

print

You may also like

Leave a Comment